dilluns, 11 de juny del 2012

M'axima seguretat al Parc d'Aventura, amb mosquetons "intel·ligents"


A Beniemocions posem la seguretat del client per damunt de tot. Per això al nostre Parc d'Aventura no hem reparat en despeses a l'hora d'adquirir els mosquetons més segurs del mercat.
Els mosquetons "intel·ligents" o "smart belay" de Edelrid, son una autèntica revolució en el sector de seguretat en mosquetons.
El sistema tradicional de mosquetons, comporta el risc de que els clients del parc es puguin desprendre del sistema de seguretat (línia de vida) per complert, desenganxant els dos mosquetons de que disposen. Això pot provocar accidents molt greus en un parc.
Els mosquetons "intel·ligents" utilitzen un sistema interactiu de politges, de forma que, un mosquetó no és pot obrir fins que l'altre no estigui tancat. Això vol dir que mai poden estar els dos mosquetons oberts a la vegada.
Per això, quan un client comença el circuït de jocs, queda enganxat a la gúmena del sistema de seguretat o "línia de vida" i no es pot desenganxar fins que acaba tot el circuït dels jocs, tot i encara que ho intenti.
A part, el sistema tradicional de seguretat necessitava els dos mosquetons més una politja doble per a les tirolines, mentre que el mosquetó "intel·ligent", porta ja la politja incorporada dintre el cap del mosquetó, lo que el fa més còmode de portar, d'utilitzar i provoca menys desgast de fregament en les gúmenes.
Un altra avantatge és el seu disseny ergonòmic i la seva gran facilitat de manipulació, que el fan un mosquetó ideal per a utilitzar en totes les edats.
Aquet concepte d'assegurament tant revolucionari de Edelrid, ha rebut el premi  "Innovative product 2009" de la Industria d'Activitats a l'aire lliure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada